Kids op woensdag

Iedere woensdagmiddag van 14.15 tot 15.00 kan jij meedoen met onze jeugdclub. We zorgen elke week weer voor een leuke en uitdagende activiteit.

Geslaagde zomervakantie

Geslaagde zomervakantie

In de zomervakantie organiseerde YMCA in samenwerking met Voedselbank Maassluis leuke activiteiten voor kinderen die hun vakantie thuis door hebben gebracht.

Iedere dinsdagavond hebben kinderen de leukste films kunnen kijken op groot scherm. In de pauze kregen de kinderen snoepjes en een bekertje drinken. De avonden zijn goed bezocht met gemiddeld zo’n 20 kinderen.

Ook was er iedere woensdagmiddag een gave activiteit. Zo hebben kinderen hun eigen graffiti kunnen maken en een prachtige hanger geknutseld. Ook zijn ze lekker sportief bezig geweest en hebben ze meegedaan met een workshop kickboksen en hoelahoepen. De kinderen waren razend enthousiast. Bij KITE Educatie hebben ze hun eigen LED button kunnen maken, hier zijn ze aan de slag gegaan met krimpiedinkie en een 3Dpen. De laatste middag hebben we afgesloten met het waterfestijn, waarbij kinderen bekertjes water over hun hoofd hebben doorgegeven en pingpongballen met een waterpistool van pionnen hebben afgeschoten.

Rosanne Verhoeven

Reacties zijn gesloten.