Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook in Coronatijd met elkaar in contact kunnen blijven en plezier kunnen maken. Daarom zijn wij gestart met #YMCorona! Dit is speciaal voor basisschoolkinderen die verplicht thuis moeten blijven. Kinderen kunnen vanuit huis meedoen met gave challenges en online spelsessies. Meld je aan!

#YMCoronA Challenges

Iedere week dagen wij kinderen uit mee te doen met onze online challenges. Op deze manier kunnen zij ook in deze Coronatijd hun talenten blijven ontdekken en nieuwe vaardigheden aanleren. De challenges worden bedacht door onze stagiaires en vrijwilligers. Zij maken een filmpje met uitleg en deze wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 rondgestuurd! Kijk hier voor meer info. 

Y Online Games

Samen spelen en plezier maken met leeftijdsgenootjes. Ook in Coronatijd is dit ontzettend belangrijk voor kinderen. Daarom organiseert YMCA iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 een Online Spelsessie voor de leeftijd 8 t/m 12 jaar. Dit is een LIVE bijeenkomst die wordt geleidt door onze vrijwilligers en waarbij kinderen worden uitgedaagd op hun creativiteit en vindingrijkheid. Klik hier voor meer info en aanmelden.

#YMCoronA voor docenten

Ons aanbod is ook heel goed te gebruiken voor de online activiteiten in het basisonderwijs. Kijk hier voor meer info.

Blijf op de hoogte en volg ons op Insta #YMCoronA en Facebook: YMCA Nederland.